Resum del IV Ral·li-esprint de Zucaina

Zucaina, 6 de Setembre de 2009

Santiago Carnicer Colomer i Abel Blázquez Sánchez repetixen per tercera vegada com a vencedors del Ral·li-esprint de Sucaina celebrat este dissabte 5 de Setembre.

L'edició d'enguany del Ral·li-esprint ha demostrat la consolidació definitiva d'esta prova comptant amb un elevat nombre de públic durant tot el tram, però sobretot a les corbes més interessants del recorregut, com són la Corba de la Roza (lloc de control R2), la Corba del Terme (posat R3) o la Corba Ampla (posat R4). La prova s'ha desenvolupat pendent en tot moment de l'ortage, ja que el dia d'ahir va estar totalment nuvolós i amb plugims al matí, just fins al principi del ral·li. Encara que per sort la pluja no va anar a més i l'asfalt, que estava molt relliscós al principi de la prova, se va assecar ràpidament.

Dels 26 cotxes inscrits inicialment han corregut la prova 25 i l'han acabat 22. Un dels cotxes (el número 27 de Costur) va patir un xicotet accident bolcant en el primer tram, un poc abans de la Corba Ampla. La grua va haver de retirar el cotxe i el segon tram va començar amb un poc de retard.

Els alcorins Santiago Carnicer i Abel Blázquez (pilot i copilot) a bord d'un Renault Maxi Mégane s'han adjudicat la victòria a la prova per tercer any consecutiu i han aconseguit reforçar el seu lideratge en el certamen autonòmic de l'especialitat. Els pilots de Requena Joaquín Gómez i Marian Font (Renault Clio Sport) han quedat segons. En tercera posició han quedat Rafael Serratosa i Antonio Rodríguez (Jaguar Type I) de València.

D'altra banda, els pilots locals Andrés Julián i Enrique Martín amb un Citroën Saxo VTS van tornar a guanyar el premi a l'espectacle i han quedat en una meritòria 7ª posició, millorant quatre posicions respecte a l'edició de l'any passat (11ª posició). Pablo Collado i Antonio Castillo, per tenir responsabilitats organitzatives i executives en el present ral·li, no han participat, només van córrer com a cotxe 00 (de reconeixement abans de cada passada) i com a cotxe 0 (cotxe inicial de prova en cada passada), a l'últim tram a causa d'un problema tècnic que va tenir el cotxe 0 inicial.

Per a més informació de la prova visiten les pàgines web del ZMS, Automóvil Club Castellón o de la F.A.C.V. La classificació general, aixina com les classificacions de cadascuna de les passades, se poden descarregar i consultar a continuació (Tram A1, Tram A2, Tram A3, Tram A4, Final). - Toni Barrera Escoda.

Vore les notícies relacionades:

Aspecte del Parc tancat pre-eixida situat al camp de futbol sala de La Piscina adés del lliurement de trofeus (Foto Toni Barrera Escoda).

Els campions del IV Ral·li-esprint Vila de Zucaina 2009 (Foto Toni Barrera Escoda)