Gran èxit del I Ral·li-esprint Vila de Zucaina 2006

Zucaina, 2 d'Abril de 2006

Un Mitsubishi Lancer Evo VI de l'equip R.C.C.A pilotat per l'Antonio García Martín / Andrés Gil Peris ha sigut el vencedor de la prova.

El dia d'ahir se va convertir en una gran festa per al poble, per un dia, Zucaina se va convertir en el centre d'atenció dels aficionats castellonencs als ral·lis. Esta primera edició del Ral·li-esprint Vila de Zucaina ha sigut la primera prova de la present temporada a la província de Castelló i puntuable per al Campionat de Ral·lis d'un tram de la Comunitat Valenciana i el Campionat de la Comunitat Valenciana Júnior. La prova va discórrer sense incidents destacables i dels 20 cotxes inscrits inicialment varen córrer la prova 18 i varen acabar-la 15. El guanyador de la prova va ser el cotxe número 2, un Mitsubishi Lancer Evo VI de l'equip R.C.C.A. i pilotat per l'Antonio García Martín / Andrés Gil Peris. En segona posició va quedar el cotxe número 3 pilotat pel Vicente Bachero Aparici / Pablo J. Escrig Bagán. En tercera posició va quedar el cotxe número 10, pilotat pel Ricardo Sánchez Gisbert / Marcos Soria Llorca.

Per una altra banda, els pilots locals van fer una bona actuació, fent gaudir a l'afició local: El cotxe número 12 pilotat por l'Andrés Julián Benages / Enrique Martín Edo va aconseguir el premi a l'actuació més espectacular i llàstima el fet de no haver parat correctament al final de la prova, el que va suposar una penalització d'uns dos minuts i que en comptes de quedar quarts, hagen quedat dècims. L'altre cotxe sucainer que va participar en el ral·li, el número 11, pilotat per l'Antonio Castillo Andreu / Pablo Collado Andreu, va marcar el tercer millor temps a la primera passada Zucaina-Cedramán, però a la segona passada Zucaina-Cedramán va rompre el canvi de marxes i va haver d'abandonar la carrera. L'entrega de premis se va realitzar al Bar-Rte La Piscina cap a les 20:30 hores aproximadament. Amb l'entrega de premis no va acabar la celebració d'un dia tan especial per a Zucaina, la festa va continuar al Local de la Comissió amb una disco-mòbil organitzada pel Zucaina Motor Sport i la Comissió de Festes. La disco-mòbil va durar fins a altes hores de la matinada. Per a més informació de la prova visiten la pàgina web de l'Automóvil Club Castellón o de la F.A.C.V. Les classificacions de cadascuna de les passades, aixina com la classificació general se poden descarregar a continuació: