Presentación de las Fiestas de Agosto de 2019

Zucaina, 10 de Agosto de 2019

Anoche con un ambiente muy cálido se iniciaron las Fiestas de Agosto de 2019, contando de nuevo con Reina de las Fiestas y una numerosa Corte de Honor.

Les Festes de Zucaina van iniciar-se ahir, amb un ambient molt càlid, que ja comença a ser quasi una tradició els últims anys. Durant tot el dia d'ahir va estar bufant un fort vent cremador de Ponent, que va fer disparar la temperatura màxima fins als 37ºC i fins que no va posar-se el Sol no va baixar-se dels 30ºC, i a més, va romandre quasi tota la passada matinada la temperatura per sobre dels 25ºC. Malgrat l'ambient tan càlid sofert estem d'enhorabona, perquè les Festes tornen a comptar amb Reina de les Festes i una nombrosa Cort d'Honor (cinc dames), després que l'any passat no se presentara cap mossa sucainera. La Reina de les Festes 2019 és Ana Sancho Villach, Núria Ballester Carrión és la Reina Sortint 2017, i com a Dames d'Honor: Ainhoa Domínguez Puntes, Arián Castell Périz, Jéssica Barceló Salvador, Lucía Sanz Munt i Rebeca Mor Castillo.

De l'acte de Presentació de les Festes cal destacar la presència de la nova corporació municipal sorgida de les últimes eleccions municipals del maig, que van comportar un canvi radical de majoria en el consistori de Zucaina. Va presentar-se la nova alcaldessa de la Vila de Sucaina, Ana Juilán Benages, aixina com els nous regidors i les seues respectives competències. Com és habitual van parlar els presidents de les Festes, Noelia Granel Castillo i Daniel Montón Gimeno, els quals van recordar les normes bàsiques de cara als esdeveniments taurins aixina com els diferents concursos i competicions esportives que se celebren durant les Festes. També van agrair en el seu discurs la col·laboració de diferents penyes del poble en l'organització i patrocini econòmic de diferents actes.

L'acte va acabar, al cap d'uns 50 minuts d'haver començat, amb un ball d'obertura sonant l'Himne de Zucaina per part de la Reina de les Festes i la seua Cort d'Honor i els respectius acompanyants de les mateixes. Després del ball i, com a novetat d'enguany, la Comissió de Festes i l'Ajuntament de Zucaina van obsequiar a tot el poble amb un petit aperitiu en el local del Sindicat. - Toni Barrera Escoda.

Ver noticias relacionadas:

Recogida de la Reina de las Fiestas 2019 por la Rondalla Local delante de su casa en el final de la Calle del Prisquero (Foto, Toni Barrera Escoda).

Momento de la Presentación de las Fiestas con la Reina de las Fiestas y toda su Corte de Honor en el escenario (Foto, Ayuntamiento de Zucaina).

Volver a noticias de la Villa de Zucaina